Nieuws

Eerste open pupillenwedstrijd levert meteen succes op

Zondag 13 juni

Na meer dan 9 maanden stond er eindelijk weer een ouderwetse wedstrijd op het programma. In een normaal jaar zou deze wedstrijd alleen Zeeuwse en West-Brabantse atletenhebben getrokken, maar omdat dit de eerste echte pupillen wedstrijd in lange tijd is, komen de atleten uit alle uithoeken, van Kerkrade tot Alkmaar en ook vanuit België doen er atleten mee.

Lees meer

De nieuwe woc-weg leden kunnen hopelijk over een paar maanden aan de bak

Woensdag 9 juni
Sinds afgelopen weekend hebben er weer versoepelingen plaatsgevonden. Beetje bij beetje mogen en kunnen wij steeds meer. Maar helaas zullen deze wedstrijden dit jaar nog geen doorgang vinden;
[x] 21 Juli - Bombokaal
[x] 21 Augustus - Halve Marathon

Afgelopen jaren trokken Jolanda en Henk de kar tijdens de weg- en crosswedstrijden. Zij hopen in september met de nieuwe WOC een oefenwedstrijd te organiseren.
"Een rondje Kaeskenswater of, als Staats Bos Beheer het toelaat, een oefenwedstrijd in het bos. Maar dan alleen nog voor leden."
Met de Mosselloop hopen ze iedereen, alle verenigingen en atleten, weer te mogen verwelkomen. Dit, als de maatregelen het toelaten. De Mosselloop zal tevens het afscheid worden van Jolanda en Henk, maar gelukkig blijven ze achter de schermen de nieuwe WOCleden nog helpen.

Wil jij de nieuwe WOC-leden ook een handje helpen? Zij zoeken nog een vrijwilligercoördinator, voorzitter WOC-weg en een prijzencoördinator. 
Meer informatie en aanmelden via Wietske Heerebout:
 
 

Een nieuw zeeuws record!

Zondag 6 juni

Els van Zwieten was altijd te vinden op de loopnummers, maar sinds een paar jaar traint ze mee met de technische groep. Ze draait haar hand niet om voor een speer of een 100m sprint.

Op o.a. de onderdelen speerwerpen, 100m en kogelstoten heeft Els het Zeeuws Record al op haar naam geschreven. Maar tijdens de onderlinge wedstrijd op 5 juni kwam het onderdeel verspringen erbij. Geweldig!

Gefeliciteerd Els met je Zeeuwse Record! Je bent een mooi voorbeeld voor ons allen.

Totaal onverwacht laat Tommy Staal zich weer zien

Zondag 6 juni

Zeven jaar geleden werkte Tommy Staal zijn laatste baanseizoen af, zaterdag 5 juni toonde hij totaal onverwacht zijn gezicht tijdens een onderlinge wedstrijd van atletiekvereniging Delta Sport.

Op het Zierikzeese complex werkt Staal (foto) een 800 meter af. De klok stopte bij 1,53 minuten. ,,Dat is maar een seconde boven mijn persoonlijk record”, aldus Staal zaterdagavond. ,,Ik ben dus langzaamaan weer op dat niveau aan het geraken.” Staal is enkele maanden geleden weer lid geworden van Delta Sport. Binnenkort doet hij in WereldRegio zijn verhaal wat er na zijn laatste baanseizoen in 2014 is gebeurd. ,,Voor mij is het als een grap begonnen om weer te gaan trainen”, verklapt hij alvast. Met een lach: ,,Maar het loopt wat uit de hand.” (foto Herman Bin)

Bron:wereldregio

Uitslag onderlinge wedstrijd 5 juni 2021

Zondag 6 juni
De concentratie en het plezier spatten van de eerste foto's af. Ook deze onderlinge was wederom een enorm succes.
Mooie sprongen, verre worpen en snelle tijden. De atleten hebben het geweldig gedaan. Ga zo door allemaal 

Onze fotografen Kees en Herman zijn druk bezig geweest, de foto's zijn via onderstaande link terug te bekijken.
 
Toon al het nieuws

Agenda

Vrijdag 18 juni

NK Atletiek masters Hengelo

t/m 20-06-2021
Zaterdag 19 juni

Competitie junioren C/D ronde 3

Vrijdag 25 juni

Asics NK Atletiek senioren Breda

t/m 27-06-2021
Zaterdag 26 juni

Regio ontmoeting AV Scheldesport

Zondag 27 juni

ONK Para Atletiek Eindhoven

Toon volledige agenda