Nieuws

Even voorstellen

Zondag 17 januari

Ik ben Yunis Stitan woonachtig in Dreischor samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik loop hard sinds 2004. Ik ben een middellange afstand loper en mijn hart ligt bij de 800m dat is mijn favoriete afstand. Ik ben verpleegkundige van beroep dat is mijn tweede passie.

Alle jeugd traint op de baan

Dinsdag 12 januari
In verband met de nieuwe aangescherpte maatregelen mochten onze kleinste jeugdleden helaas niet meer in sportcomplex Laco trainen. De trainers kwamen meteen met een nieuw plan, zodat de trainingen wel door kunnen gaan. Zo werden alle trainingen verplaatst naar onze baan.
 
In weer en wind blijven zij voor iedereen klaar staan. Zorg dat je je warm aankleed! Tot snel op de baan.

De katerloop werd in een virtuele jasje gestoken en met succes!

Dinsdag 12 januari
 Onze leden trokken hun hardloopschoenen aan en gingen met een camera in de handen op weg naar de kop van Schouwen-Duiveland. Tijdens het hardlopen genoten ze van de geweldige natuur en gingen opzoek naar de herkenningspunten. Wisten zij alle, vooraf gefotografeerde, punten te vinden?
 
Verschillende koppels gingen de uitdaging aan. Zij hebben allemaal de route afgelegd en hebben bij elke punt een foto gemaakt. Er was één koppel waarbij de "tomtom" kapot was, dus zij hebben wat extra meters afgelegd. Het bos is ook zo groot!
Goed gedaan allemaal! Leuk dat jullie mee hebben gedaan.

Uitslag:
Jolanda & Henk - 8,84 km - 1100 punten
Krista - 8,84 km - 1100 punten
Wim & Johan - 8,84 km - 1100 punten
Ilonka & Leon - 9,77 km - 1007 punten
Sytze & Jan - 8,84 km - 1100 punten
 
 
katerloop_wim_johan_1.png

Katerloop 2021

Dinsdag 22 december 2020

Lieve sporters

Terugkijkend op een bizar sportjaar met veel annuleringen van evenementen en de daar bijbehorende maatregelen willen wij van Delta Sport het jaar niet zo maar voorbij laten gaan.

Daarom willen wij onze katerloop (Nieuwjaarsloop) van de Zandlopers, het zondagmorgen onderdeel van Delta Sport virtueel maken en deze coronaproef aan u aanbieden. Omdat bijna alles dicht is trekken wij dit naar voren zodat u met deze dagen optimaal kan genieten van onze mooie natuur op de kop van Schouwen-Duiveland.

Katerloop 2021

Toon al het nieuws