Nieuws

Vrijwilligers beleid

Maandag 18 maart

Vanavond was de 2e bijeenkomst met de mensen van het SMWO om het vrijwilligersbeleid handen en voeten te geven. Dit is onderdeel van het afstudeerpoject van Rob van der Sleen stagiair bij het SMWO. Rob werd evenals bij de 1e bijeenkomst begeleid door Patrick Elfrink van het SMWO. We gaan nu onderzoeken welke commissies nog mensen nodig hebben en wat daarvan verwacht wordt.

 

Lees meer

Indoor Zierikzee

Zaterdag 16 maart

Een prachtige Indoor wedstrijd, uniek in Zeeland. Een sporthal bomvol enthousiaste pupillen en junioren die elkaar bestreden in de 3-kamp. Sprint, springen en werpen. Herman heeft heel veel foto's gemaakt, in de komende dagen worden die op de website gezet. Kijk regelmatig dan kan je ten eerste fijn nagenieten en het duurt gewoon een tijdje voordat het allemaal verwerkt is. De eerste foto's staan er al op.  foto's

De uitslagen kan je vinden op de website van   atletiek.nu  We hopen dat jullie er weer van hebben genoten, dit was een mooie afsluiting van de winterperiode binnenkort gaat het baanseizoen weer van start. Volgende week opent Spado al met de Blokmeerkampen, een week later zijn de eerste competitiewedstrijden.

 

 

Wedstrijdleider

Zaterdag 9 maart

Trots kunnen we meedelen dat Ronald Rasenberg zijn diploma Wedstrijdleider van de Atletiek Unie heeft behaald. Ronald is al enkele jaren zeer actief binnen onze vereniging zo is hij voorzitter van de WOC-baan  (Wedstrijd Organisatie Commissie) en begeleidt hij meestal het senioren team naar competitiewedstrijden. Ronald is ook vaak actief bij baanwedstrijden als deelnemer, hij kent dus alle facetten van de baanwedstrijden. We wensen Ronald veel succes en plezier in zijn nieuwe functie.

foto: archieffoto gemaakt door André 't Jong bij de seniorencompetitie in 2018

Pannenkoekenmolenloop

Zaterdag 9 maart

Zo de 47e editie van de Pannenkoekenmolenloop zit er op. Het was weer een heerlijke dag in het bos van Westenschouwen veel enthousiaste deelnemers, heerlijke pannenkoeken, volop genieten. De finishfoto van de mannen op de 15 km moest uitsluitsel brengen welke van de 2 Timmen er had gewonnen. De wedstrijdleider heeft geconstateerd dat Tim van den Broeke nèt iets eerder over de lijn kwam dan Tim Pleijte. Yunis Stitan was de nummer 3, lange tijd kon hij de beide koplopers bij houden maar een moment van even niet opletten en ze waren verdwenen. Yunis kreeg het gat in zijn eentje niet meer dicht gelopen. Bij de vrouwen ging de winst zeer naar Frédérique Burkin van AV de Wielingen, ze had  een voorsprong van 20 seconden op de nummer 2 Martje van Dixhoorn uit Kapelle.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Zaterdag 23 maart
Vrijdag 29 maart
20:30

Algemene ledenvergadering

Maandag 1 april
19:30

Bestuursvergadering

Dinsdag 9 april
Toon volledige agenda